Hart & Ziel Festival

In opdracht van NPO Radio 4

Hart & Ziel - Nederlands Kamerkoor zingt de Messiah

Project

NPO Radio 4 organiseerde van 12 tot en met 16 oktober de Hart & Ziel Week. De luisteraars van Radio 4 konden stemmen op de klassieke muziek die hen het meest raakt, ontroert en inspireert. Ook konden zij persoonlijke verhalen insturen die daarbij horen.

Hart & Ziel Festival in TivoliVredenburg
De Hart & Ziel Lijst wordt op vrijdag 16 oktober afgesloten met een bijzondere finale: het Hart & Ziel Festival in TivoliVredenburg, Utrecht. NPO Radio 4 zendt daar de hele dag uit. Het Festival vindt plaats van 9.00 tot 19.00 uur en is gratis toegankelijk. De hele dag door kunnen luisteraars langskomen om de radio-uitzending bij te wonen of deel te nemen aan één van de Hart & Ziel-activiteiten; er zijn muzikale koffieproeverijen, creatieve workshops, gratis miniconcerten, er is een klassieke pubquiz en je kunt testen of je slimmer wordt van klassieke muziek.

De Hart & Ziel Lijst werd uitgezonden van maandag 12 tot en met vrijdag 16 oktober tussen 7.00 en 19.00 uur op NPO Radio 4 en bestaat uit de 300 meest geliefde muziekstukken van de luisteraar.

De vraag aan Lustr
De Hart & Ziel slotdag moet een evenement worden dat echt bijdraagt aan profilering en positionering Radio 4, zowel off- als online. De vraag aan Lustr:
•    Het verder ontwikkelen van het concept onder andere aan de hand van de ideeën die er nu zijn waardoor de dag de komende jaren kan uitgroeien tot een toonaangevend activiteit van Radio 4.
•    Het meehelpen met het programmeren en invullen van het concept.
•    Het (gedeeltelijk) produceren van de activiteiten op 16 oktober.