Op zoek naar een leuke stage als Officemanager?

Ben jij graag de spin in het web? Heb je een passie voor evenementen en festivals? En heb je zin om onderdeel te worden van een ervaren en gedreven team? Dan ben jij misschien wel dé stagiair(e) die wij zoeken!

LUSTR is altijd op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die ons team komt versterken. Wij bieden je een leuke en leer-zame stageperiode in een bruisende omgeving aan waar jij de vrijheid krijgt om je eigen kwaliteiten te ontwikkelen. Uiteraard bieden we je ook een stagevergoeding.

LUSTR is de verbindende kracht tussen mensen en de wereld om hen heen. Op basis van creatieve en duurzame ideeën, maken we die wereld mooier, rijker en interessanter. En creëren we ontmoetingen die verrassen en verwonderen.

We bedenken niet alleen concepten, we organiseren en produceren ze ook. Dit houdt ons scherp en zorgt ervoor dat we elke dag het beste uit onszelf willen halen en met veel enthousiasme aan de slag gaan. Gecombineerd met kennis van zaken, onverwacht goede oplossingen en een kan-niet-bestaat-niet-mentaliteit. Zodat we uitdagingen, wensen en dromen realiseren. En een ontmoeting creëren die je raakt. Tussen de ogen, de oren en in het hart.

Als Officemanager draag je bij aan de realisatie van onze lopende projecten, zoals het Hart&Ziel Festival, de Buma Classical Convention, Festival Classique en BonFire Beach Fest.

Stagiair(e) Officemanager (fulltime)

Je bent een spin in het web en:
– Verantwoordelijk voor het kaartverkoopsysteem en het klantcontact
– Je biedt ondersteuning aan de directie van LUSTR
– Het gezicht van het kantoor van LUSTR

Beschik je over de volgende eigenschappen?
– Zelfstandig, initiatiefrijk, creatief
– Servicegericht
– Verantwoordelijkheidsgevoel, resultaatgericht, stressbestendig, houdt van aanpakken
– Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Dan zien we graag jouw reactie tegemoet! Stuur een mail met motivatiebrief
en CV naar mail@lustr.nl