Slide background
Slide background

Over LUSTR

Wij hebben een hart voor cultuur. We organiseren, produceren, promoten en ontwikkelen festivals, culturele evenementen en programma’s. Dat doen we op eigen initiatief, samen met partners of alleen uitvoerend. Steeds willen we een bijdrage leveren aan de ontwikkeling en promotie van cultuur in de breedst mogelijke zin. Jong talent kansen bieden is daar een essentieel onderdeel van. We schuwen het experiment niet. Maar blijven toegankelijk. Door opgedane kennis in te zetten en te delen, kunnen we commercieel succesvol zijn. En blijven. LUSTR brengt licht en luister. LUSTR brengt cultuur naar een groter publiek.

Wat we doen

Eigenlijk doen we alles. Op de voorwaarden dat het cultureel betrokken is en succesvol kan zijn. We bedenken evenementen, produceren programma’s en evenementen, organiseren festivals, verzorgen marketing en communicatie en regelen voorstellingen. Op eigen initiatief en in opdracht. We zijn zowel een creatieve denktank als de handjes. Indien nodig zoeken we partners. Of partners vinden ons. En als het nodig is kennen we de weg naar ontwikkelingsfondsen.

Achtergrond

LUSTR vindt z’n oorsprong in Festival Classique en is onderdeel van Amerborgh BV. Een beheermaatschappij, die activiteiten ontwikkelt gericht op o.a. het gebied van kunst en cultuur. Zo ondersteunt Amerborgh de Nederlandse Bachvereniging, De Nieuwe Liefde van Huub Oosterhuis, het Compagnietheater en de succesvolle musical Soldaat van Oranje.