Slide background
Slide background

Annemarie Goedvolk

Annemarie vierkant licht

Directeur

Studeerde hobo en orkestdirectie aan het Conservatorium Maastricht. En Management, Economie en recht aan de Hogeschool van Amsterdam. Stond mede aan de creatieve wieg van het Festival Classique.

Jennifer Trel

jenn_zw

Office, ticketing en hospitality

Met jarenlange ervaring als duizendpoot bij grote en kleinere evenementen organisaties en met een passie voor muziek, voelt Jennifer zich bij LUSTR helemaal op haar plek. Naast het office management, kun je bij haar terecht voor de hospitality en ticketing van onze evenementen.

Nadine Zijp

Nadine

Projectleider

Nadine studeerde Theaterwetenschappen aan de UvA en volgde daarna de master Cultural Economics&Cultural Entrepreneurship (EUR). Ze heeft een achtergrond in zowel culturele als commerciële organisaties, waarin zij zowel creatief als operationeel actief was. Dat bleek een prima basis voor Nadine om zich te ontwikkelen tot zakelijk leider bij Festival Classique. Daarnaast is ze projectleider voor andere projecten van LUSTR.

Yoskha Malais

Yoskha vierkant

Marketing en Communicatie

Master in marketing, zowel gediplomeerd als in de praktijk. Yoskha is nu de marcom manager voor Festival Classique en projectleider voor o.a. Buma Classical Convention en Componist des Vaderlands.

Marijke Eichelsheim

foto Marijke Eichelsheim - zwart wit

Programmering en Communicatie

Vanuit haar brede interesse voor klassieke muziek, studeerde zij Cultureel Erfgoed en een minor Muziekwetenschap. Na het winnen van de scriptieprijs ontpopte Marijke zich tot artistiek leider en muziekmanager in diverse organisaties. Nu zet ze haar liefde voor muziek en expertise in voor LUSTR. 

Marcel Winckens

Marcel

Productieleider

Al sinds 2008 het productionele brein achter Festival Classique. Daarvoor en tijdens ook keihard aan de slag bij veel verschillende live producties van IDTV. Marcels CV ademt ervaring. Geen zee is hem te hoog. 

Shera van Lingen

foto Shera van Lingen - zwart wit

Programmering en Productie

Shera studeerde Media, Informatie en Communicatie in Amsterdam, maar is een rasechte Haagse. Door een aantal jaren als freelance productiemedewerker te hebben gewerkt ontwikkelde zij een groot netwerk in het Haagse culturele – en evenementenveld. Zij zet haar ervaring nu in voor LUSTR. Je kunt haar tegenkomen in de programmering en productie van verschillende projecten en als junior projectleider. 

Werken bij LUSTR

We kunnen altijd wel wat hulp gebruiken. Alleen weten we nooit precies wanneer. Mail je CV naar mail@lustr.nl en je komt bij ons in de pool.