Dit zijn wij

LUSTR is de verbindende kracht tussen mensen en de wereld om hen heen. Een wereld die mooier, rijker en interessanter wordt als je hem deelt. Wij geloven in creatieve en duurzame ideeën die sterk genoeg zijn om harten te raken, gedachten te veranderen en mensen in beweging te zetten. Onze voorstellingen, evenementen en conferenties voelen daarom ook als een reis. LUSTR neemt je mee en vormt een inspirerend gezelschap om nieuwe mogelijkheden mee te verkennen.

Annemarie Goedvolk

Directeur

‘Ik geniet van het bijeenbrengen van organisaties en mensen die samen iets nieuws creëren. Het raakt mij en geeft me extra energie en inspiratie als dat lukt. Het mooiste is wel als mijn ideeën en dromen vaste vorm krijgen in een project of programma op een manier die mensen raakt. Zoals de lach van de Koning toen er een BMX-er de Ridderzaal binnenreed en de ontroering van de Griffier tijdens de uitvoering van de Hymne. Dan gloei ik van trots wetende dat we daar met het hele LUSTR team verantwoordelijk voor zijn.’

Contact opnemen?

E: annemarie.goedvolk@lustr.nl

Jennifer Trel

Productiemanager

‘Organiseren vind ik het leukste dat er is. Ik word er oprecht blij van. Samen hard werken om een mooi resultaat neer te zetten. Dit in combinatie met de diversiteit van het werk en mijn passie voor muziek, zorgt ervoor dat ik me als een vis in het water voel bij LUSTR. We vormen een hecht team en zijn ook gezamenlijk trots als bezoekers en opdrachtgevers achteraf enthousiast zijn.’

Contact opnemen?

E: jennifer.trel@lustr.nl

Marcel Winckens

Operationeel Manager

‘Nieuwe mensen leren kennen, nieuwe locaties bekijken voor mooie nieuwe projecten. Maar ook nieuwe ervaringen creëren die nog niet eerder zijn gedaan. Dit motiveert mij en houdt me scherp om elke dag een geslaagd project neer te zetten. Samen met iedereen die daarbij van belang is, van podiumbouwers tot artiesten en schoonmakers bij de toiletten. Als alle puzzelstukjes in elkaar vallen en ik blije gezichten zie, zowel voor als achter de schermen, krijg ik direct nieuwe energie voor het volgende project.’

Contact opnemen?

E: marcel.winckens@lustr.nl

Evelien van den Bos

Fondsenwerver

'Door na te denken over de culturele en maatschappelijke meerwaarde van een project ga ik op zoek naar een passende bron van financiering. Bij LUSTR ben ik vanaf het begin betrokken bij bijzondere projecten en de vorming van nieuwe plannen. Een spannend moment in het proces waarbij de creatieve ideeën je om de oren vliegen. Het is telkens weer mooi om te zien hoe deze ideeën werkelijkheid worden!'

Contact opnemen?

E: evelien.vandenbos@lustr.nl

Stefan de Wijs

Programmeur

'Emotie, schoonheid, kunst. In al zijn veelzijdigheid ontroert en verbindt klassieke muziek jong en oud, het is een universele taal die al eeuwenlang geografische en culturele grenzen overschrijdt. Samen met het team van LUSTR wil ik klassieke muziek beschikbaar maken voor een zo breed mogelijk publiek. Het raakt me vooral als ik na een voorstelling door het publiek loop en iedereen enthousiast over de avond hoor spreken. In het bijzonder de bezoekers die nog nooit eerder bij een klassiek concert zijn geweest.'

Contact opnemen?

E: stefan.dewijs@lustr.nl

Neeltje Leemans

Festivalmanager Festival Classique

'Niet alleen het creatieve deel, waarbij gevraagd wordt mee te denken over het concept, maar juist ook het strategische stuk, waarin gevraagd wordt de lijn mee uit te zetten voor de komende jaren, die combinatie past bij mij als festivalmanager. Ook de overtuiging van Festival Classique om klassieke muziek aantrekkelijk te laten zijn voor iedereen onderschrijf ik en vind ik zeer relevant. Wonende in een stad als Den Haag, vind ik het belangrijk dat mensen zich met elkaar en hun omgeving verbinden. Daar speelt cultuur, en muziek in het bijzonder zeker een rol in.'

Contact opnemen?

E: neeltje.leemans@lustr.nl

Elisa Kuijt

Productiemanager

'Het produceren van evenementen daar krijg ik energie van! Mijn werk is afwisselend van kantoordagen waarin ik bezig ben met de voorbereidingen voor de aankomende evenementen. Tot het bezoeken van locaties voor onder andere meetings maar natuurlijk vooral voor de bouw- en evenementdagen. Kortom geen werkdag is hetzelfde! Verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van de creatieve concepten blijft altijd weer bijzonder om werkelijkheid te zien worden. Met elkaar hard werken naar het eindproduct en tot slot genieten van de resultaten (onder het genot van een drankje) geeft mij een enorme kick. LUSTR is het bedrijf waarin ik de kansen krijg om mijzelf te ontwikkelen.'

Contact opnemen?

E: elisa.kuijt@lustr.nl

Helmer Molenaar

Manager concept en strategie

'Als er ergens geen gebrek aan is binnen de cultuursector dan is het wel aan leuke en spannende ideeën. Waar het voor mij persoonlijk interessant wordt is om samen te ontdekken of een leuk en spannend idee ook een goed idee is, of kan worden. Sluit het aan op grote maatschappelijke ontwikkelingen, past het bij de organisatie die het wil gaan uitvoeren en wellicht wel het belangrijkst; heeft het in zich mensen echt te raken. In die ontdekkingstocht vind ik mijn voldoening en kan ik mijn strategische creativiteit optimaal kwijt.'

Contact opnemen?

E: helmer.molenaar@lustr.nl

Laura Elprama

Vormgever

'Mooie dingen maken, daar word ik blij van! Als vormgever bij LUSTR zorg ik dat alles er goed uit komt te zien. Ik vind het bijzonder om met z'n allen aan één project te werken en dat ik eigenlijk slechts een onderdeel ben van een groot geheel. Het is tof om mijn ontwerpen uiteindelijk in real life te zien op bijvoorbeeld een festival. Van naamkaartjes, consumptiebonnen en bordjes tot aan banners, posters en vlaggen die wapperen in de wind. Dan ben ik toch wel erg trots!'

Contact opnemen?

E: vormgeving@lustr.nl

Inge Valkenburg

Office Manager

“Niets is prettiger dan dat je collega’s zich kunnen richten op hun corebusiness en jij ervoor zorgt dat al het andere op rolletjes verloopt. Daar kan ik van genieten, van dat ontzorgen. Een Office Manager is een echte regelaar, een manusje-van-alles die ervoor zorgt dat alles om te werken aanwezig is en daar waar nodig bijspringt om collega’s te helpen. En dat alles doe ik in een inspirerende evenementen/festivals omgeving met een informeel, gedreven en samenwerkend team.”

Contact opnemen?

E: office@lustr.nl