1 juli 2017 - Reacties uitgeschakeld voor LUSTR trapt strandseizoen af met BonFire Beach Fest

LUSTR trapt strandseizoen af met BonFire Beach Fest

Lustr organiseert zomer van 2017 in Den Haag de start van het strandseizoen: BonFire Beach Fest. Het tweedaagse evenement vindt plaats tussen de haven en het Zwarte Pad op Scheveningen. Het thema van het festival is ‘vuur’.

Tijdens het BonFire Beach Fest worden op drie locaties diverse activiteiten georganiseerd die cultureel, muzikaal, culinair en sportief van aard zijn. Bezoekers kunnen theatrale vuuracts, poi-dansers, vuurspuwers, glow-in-the-dark, licht- en vuurwerkshows, tangodansers, flamencomuziek en een nachtelijke fakkeltocht over het strand van de haven naar het Zwarte Pad verwachten.

LUSTR bracht beste idee
BonFire Beach Fest is door de gemeente gekozen uit zeventien inschrijvingen van evenementorganisatoren naar aanleiding van een zogenoemde marktuitvraag. Het winnende bureau is LUSTR uit Den Haag, dat onder andere verantwoordelijk is voor Festival Classique. Het idee van LUSTR werd als beste beoordeeld en wordt beloond met een financiële bijdrage van de gemeente. De organisatie gaat samen met strandpaviljoens, horeca op De Pier en aan de boulevard de handen ineen slaan om dit tweedaagse evenement tot een succes te maken.

Vuurwerk en vreugdevuren
Wethouder Klein: “Scheveningen is veruit de mooiste badplaats van Noordwest-Europa. Vele miljoenen mensen komen jaarlijks genieten van onze badplaats. Daar past een vlammende opening van het strandseizoen bij. Het thema van het festival is ‘vuur’. Dit sluit naadloos aan bij de kracht van Scheveningen en haar tradities: vuurwerk en vreugdevuren. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit evenement zowel nationaal als internationaal op grote belangstelling kan rekenen en volop bezoekers naar de Haagse kust zal trekken.”

Datum
Evenementenbureau LUSTR is bezig om een datum te prikken voor het BonFire Beach Fest. De verwachting is dat het evenement eind april of begin mei zal plaatsvinden.

Published by: admin_arjan in Nieuws

Comments are closed.