Annemarie Goedvolk

Directeur

‘Ik geniet van het bijeenbrengen van organisaties en mensen die samen iets nieuws creëren. Het raakt mij en geeft me extra energie en inspiratie als dat lukt. Het mooiste is wel als mijn ideeën en dromen vaste vorm krijgen in een project of programma op een manier die mensen raakt. Zoals de lach van de Koning toen er een BMX-er de Ridderzaal binnenreed en de ontroering van de Griffier tijdens de uitvoering van de Hymne. Dan gloei ik van trots wetende dat we daar met het hele LUSTR team verantwoordelijk voor zijn.’

Contact opnemen?
annemarie.goedvolk@lustr.nl

Ilja Fritz

Manager Bedrijfsvoering

‘Wat mij motiveert en inspireert in mijn werk zijn de veelzijdige en kleurrijke ontmoetingen die we bij LUSTR bedenken, produceren en vaak ook uitvoeren. Het is fantastisch om te zien hoe we hierin samen met onze opdrachtgevers en bezoekers optrekken en iedere keer weer kunnen genieten van het eindresultaat, of het nou een congres is, evenement of iets anders. Wat ik verder belangrijk vind is dat we bij LUSTR altijd met een schuin oog naar sociaal-maatschappelijke vraagstukken kijken en onszelf de vraag stellen hoe we met onze producten de wereld een beetje mooier kunnen maken. Ik draag daar graag mijn steentje aan bij.’

Contact opnemen?
ilja.fritz@lustr.nl

Noortje Ankersmit

Communicatie Museum Murals

Als freelancer in de cultuursector richt ik mij altijd op de ontmoeting tussen kunst en publiek. Eerder werkte ik al voor LUSTR aan het prachtige project Little Amal. Een hele fijne samenwerking, dus ik was meteen enthousiast toen LUSTR mij benaderde voor Museum Murals. In dit landelijke project worden street artists geïnspireerd door de schatten van museumcollecties. De resultaten van hun inspiratie transformeren zich tot levensgrote muurschilderingen. Voor mij is dit het perfecte project waar mijn ervaring met musea, communicatie en publieksprogrammering samenkomen. 

Contact opnemen?
noortje.ankersmit@lustr.nl

Sanne Bakker

Communicatie & Content

‘Zo’n zes jaar geleden kwam ik voor het eerst bij LUSTR over de vloer en het voelt nog altijd als thuiskomen wanneer ik het kantoor in Den Haag binnenstap. Ik ben blij dat ik met mijn expertise in communicatie en contentcoördinatie het team van LUSTR regelmatig kan ondersteunen. Zoals bij de Haagse Vrijwilligersprijzen, Museum Murals en de opening van Amare. Ik ben thuis in de culturele sector van het Haagse en werk vaak voor unieke projecten en op bijzondere locaties. De sterke combinatie van programma, ondernemerschap en de juiste communicatie is waarin ik geloof!’   

Contact opnemen?
communicatie@lustr.nl

Jacqueline Blok-Wouters

Marketing & Communicatie

Uiteenlopende doelgroepen benaderen met content die hen raakt. Hun kennis verbreden en voorgenomen gedrag beïnvloeden. En dat alles met als doel zo veel mogelijk mensen te laten genieten van muziek en hun leven hiermee te verrijken. Dat is een uitdaging waarmee ik me al meer dan 15 jaar graag bezighoud. Van het opzetten van beleid en strategieën tot en met het schrijven van artikelen. Met plezier ben ik bij Festival Classique verantwoordelijk voor de marketing en communicatie. Als musicoloog voel ik me als een vis in het water bij LUSTR en al haar mooie culturele evenementen. 

Contact opnemen?
jacqueline.wouters@lustr.nl

Marieke Hopman

Artistiek Manager

Zowel als artistiek manager als musicus ben ik altijd bezig met de interactie met mensen. Op alle niveaus, op allerlei manieren, in allerlei culturen. Muziek, theater, tekst, beweging; het zijn middelen om mensen te raken, nieuwsgierig te maken of om ze weer eens te herinneren aan de kracht van de verbeelding. Kunst is voor mij hét middel om mensen met elkaar te verbinden.’

Contact opnemen?
marieke.hopman@lustr.nl

Annemarie Marijnissen

Projectmanager

‘Veertien jaar geleden studeerde ik af bij Festival Classique. Nu ben ik terug op het vertrouwde nest in de rol van projectmanager en mag ik diverse projecten in goede banen leiden. Plannen en organiseren zit in mijn bloed en ik vind het te gek om samen met het team naar een mooi eindresultaat toe te werken. Met veel passie en energie voeren we bij LUSTR projecten tot in detail uit en streven we naar het maken van mooie blijvende herinneringen. Wanneer opdrachtgevers tevreden zijn en bezoekers blij, geïnspireerd of ontroerd, hebben we het als team goed gedaan. 

Contact opnemen?
annemarie.marijnissen@lustr.nl

Glenn Neyndorff

Producent Festival Classique 

Duurzaamheid en innovatie zijn belangrijke onderwerpen voor mij. Ik leer graag van de duurzame oplossingen die worden toegepast in andere sectoren. Door deze innovaties toe te passen bij mijn werkzaamheden kunnen we een positieve impact hebben op het milieu en tegelijkertijd inspiratie bieden aan andere evenementen om ook duurzamer te worden. Het is belangrijk om zowel het publiek, de klant en de opdrachtgever bewust te maken van het belang van duurzaamheid en over hoe we samen kunnen bijdragen aan een duurzamere toekomst. Ik ben trots om de toekomst zo een stukje mooier te maken. 

Contact opnemen?
glenn.neyndorff@lustr.nl

Lotte Rinzema

Communicatie & Content

De projecten die LUSTR onder haar hoede heeft mogen gezien worden. Voor mij heel tof om daaraan mee te werken binnen het hechte team van LUSTRMet mijn achtergrond in de journalistiek en duurzame communicatie werk ik met veel plezier aan de onlinewereld van LUSTR. Mijn interesse in duurzaamheid is groot, daarom vind ik het mooi om te zien dat we vanuit LUSTR ook meer aandacht besteden aan duurzame projecten en aan verduurzaming binnen het bedrijf zelf. 

Contact opnemen?
lotte.rinzema@lustr.nl

Inge van Rooij

Projectmanager Uit je Dak!

Ik heb meegewerkt aan diverse projecten van LUSTR, van klassieke muziek tot dakbenutting. De projecten hebben als gemene deler dat ze een sociaal-maatschappelijke boodschap uitdragen. Dat maakt voor mij hét verschil en daar haal ik veel inspiratie uit. De samenwerking met een enthousiast en bevlogen team dat zich met veel toewijding en passie inzet voor het optimale eindresultaat, is daarbij een absolute bonus. 

Contact opnemen?
inge.van.rooij@lustr.nl

Marieke Schiphorst

Projectmanager

‘Ik raak geïnspireerd van projecten waar kunst verbindt. Kunst heeft de kracht om op verschillende manieren mensen te verbinden, zowel voor als achter de schermen. Een artistiek idee tot werkelijkheid brengen vraagt om een team dat vanuit hun expertise de productie waarmaakt. Om vervolgens met de uitvoering bezoekers te inspireren, ontroeren en mee te nemen in een andere realiteit. Het samenbrengen van al die verschillende onderdelen en de reacties op het resultaat, dat is waar mijn passie voor mijn werk zit. Die waardering voor kunst en cultuur en het verbinden van mensen leeft ook in LUSTR en dat voel je in alle projecten.’ 

Contact opnemen?
marieke.schiphorst@lustr.nl

Jennifer Trel

Projectmanager

‘Organiseren vind ik het leukste dat er is. Ik word er oprecht blij van. Samen hard werken om een mooi resultaat neer te zetten. Dit in combinatie met de diversiteit van het werk en mijn passie voor muziek, zorgt ervoor dat ik me als een vis in het water voel bij LUSTR. We vormen een hecht team en zijn ook gezamenlijk trots als bezoekers en opdrachtgevers achteraf enthousiast zijn.’

Contact opnemen?
jennifer.trel@lustr.nl

Wouter Vellekoop

Freelance Fotograaf, Vormgever & Strateeg

Als fulltime eventfotograaf moet je tijdens lockdowns een andere strategie bedenken. Gelukkig heb ik jaren ervaring als ontwerper en kan ik daar nu ook bij LUSTR de verdieping in zoeken. Naast het ontwerpen vind ik het erg interessant om op strategisch vlak mee te denken voor een klant, het ontwerpproces van A tot Z. Los daarvan is het ook wel tof dat veel van mijn foto’s al in het LUSTR-kantoor hingen, voordat ik daar ook maar ooit binnen was geweest. 

Contact opnemen?
vormgeving@lustr.nl

Jojanneke van de Weetering

Zakelijk leider Festival Classique

‘Festivals hebben voor mij iets magisch. Na een jaar van papieren plannen komt alles samen in één grote uitbarsting van energie. Het geeft mij een kick als het lukt om bezoekers te verleiden zich te laten onderdompelen in een concert dat nét buiten hun comfortzone ligt en zo hun horizon te verbreden. Klassieke muziek kan mij echt raken en ik gun iedereen die ervaring. Daarom ben ik trots dat ik daar met dit werk aan kan bijdragen.’

Contact opnemen?
jojanneke.vandeweetering@festivalclassique.nl

Marcel Winckens

Senior Producer

‘Nieuwe mensen leren kennen, nieuwe locaties bekijken voor mooie nieuwe projecten. Maar ook nieuwe ervaringen creëren die nog niet eerder zijn gedaan. Dit motiveert mij en houdt me scherp om elke dag een geslaagd project neer te zetten. Samen met iedereen die daarbij van belang is, van podiumbouwers tot artiesten en schoonmakers bij de toiletten. Als alle puzzelstukjes in elkaar vallen en ik blije gezichten zie, zowel voor als achter de schermen, krijg ik direct nieuwe energie voor het volgende project.’

Contact opnemen?
marcel.winckens@lustr.nl