LUSTR is een full service cultureel organisatiebureau. We bedenken, organiseren, produceren en ontwikkelen (digitale) ontmoetingen die verrassen en verwonderen. Dit doen we in de vorm van evenementen, voorstellingen, programma’s, conferenties of iets dat nog niet bestaat.

Concept en strategie

Wij ontwikkelen onze concepten graag in
co-creatie met onze klanten, waarbij we altijd 3 invalshoeken meenemen: Eindgebruiker (publiek), opdrachtgever (visie/strategie/karakter) en inspiratie uit andere sectoren.  Zo ontstaan ideeën die; raken en verrassen, passen bij afzender en publiek en aansluiten bij de tijdsgeest.

Project- en programmamanagement

De weg van idee naar uitvoering is zelden kaarsrecht en keurig geasfalteerd. Wij weten wat er voor nodig is om de hobbels te omzeilen en de juiste afslagen te nemen. Of het nu gaat om advies op dit gebied, of het optuigen van een (tijdelijke) organisatie en deze aansturen, wij hebben de expertise in huis om al die mooie ideeën realiteit te laten worden.

Organisatie en productie

Een idee of concept kan nog met zoveel enthousiasme zijn omarmd, het valt of staat uiteindelijk bij een perfecte uitvoering. De organisatie en productie van evenementen zit in de kern van ons DNA. Of het nou gaat om het aanvragen van vergunningen, opmaken van call sheets, het ‘er zijn on the ground’ in het heetst van de strijd, wij zijn gewend de kar te trekken.