LUSTR is een full service cultureel organisatiebureau. We bedenken, organiseren, produceren en ontwikkelen digitale ontmoetingen die verrassen en verwonderen. Dit doen we in de vorm van evenementen, voorstellingen, programma’s, conferenties of iets dat nog niet bestaat.

Advies

Wij adviseren onze opdrachtgevers op het gebied van marketing & communicatie, organisatie, publieksontwikkeling en fondsenwerving. Kwalitatief onderzoek in de vorm van  interviews met stakeholders en publiek maakt hier vaak onderdeel van uit.

Concept

Wij ontwikkelen onze ideeën bij voorkeur in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers. Niemand wil zich immers te gast voelen op zijn eigen feestje, of een vreemde zijn in zijn eigen verhaal.

Programmering

Onze programmering geeft onze activiteiten hun eigen signatuur mee. Altijd dichtbij ons publiek, verrassend en kwalitatief hoogstaand om een ontmoeting te kunnen arrangeren die je echt raakt.

Online

We hebben bij LUSTR ook de ervaring en middelen in huis om een event (gedeeltelijk) online te laten plaatsvinden. Het vinden van de juiste balans tussen online/offline is maatwerk. We grijpen dan ook altijd terug op de hoofddoelstelling en kijken goed naar de behoeften van de doelgroep.

Productie

Een idee of concept kan nog zo goed in elkaar zitten, het valt genadeloos uit elkaar als er in de uitvoering ook maar iets verkeerd zit. Het aanvragen van vergunningen, opmaken van call sheets en er zijn ‘on the ground’ in het heetst van de strijd zit in ons DNA.

Marketing & Communicatie

Het ontwikkelen van een campagne-idee, de uitvoering er van, advies, het gericht inzetten van PR  of de ticketverkoop: bij ons kun je terecht voor de promotie van een festival, tentoonstelling of andere culturele activiteit.