Skip to main content
Nieuws

LUSTR is lid van brancheorganisatie IDEA

LUSTR is aangesloten bij brancheorganisatie IDEA! Er is veel aan de hand in de wereld, ook in ons vakgebied zijn het uitdagende tijden. IDEA vertegenwoordigt ruim 50 toonaangevende en onafhankelijke livecommunicatie- en eventbureaus. Sinds 2002 vormen zij de voorhoede van de Nederlandse eventwereld. We zijn trots dat LUSTR vanaf 2024 het IDEA-keurmerk mag dragen. 

We hebben in de ruim 10 jaar van ons bestaan niet alleen een breed netwerk opgebouwd in de evenementensector, maar ook in het culturele en maatschappelijke veld. Door het lidmaatschap van IDEA gaan we ons netwerk nog meer verbreden en hopen we sparringpartners te ontmoeten met wie we open en transparant ideeën, ervaringen en vraagstukken kunnen delen. We hopen ook veel inspiratie op te doen en actief aangehaakt te blijven bij nieuwe ontwikkelingen in de sector, vooral op het gebied van duurzaamheid. Een onderwerp dat ons dicht aan het hart staat en waarin we graag willen door ontwikkelen. Zowel intern bij LUSTR als extern in de uitvoering van onze projecten.  

We herkennen ons in de kernwaarden van IDEA: financiële stabiliteit, deskundigheid, creatief vakmanschap en duurzaam & maatschappelijk verantwoord ondernemerschap breder uitdragen. Vijf garanties die we onze opdrachtgevers graag meegeven via het keurmerk.  

 

Foto door Butino