Skip to main content

We zijn verheugd en trots dat we met ingang van het nieuwe jaar een nieuwe collega hebben, Jojanneke van de Weetering. Zij brengt ruime zakelijke en fondsenwervende ervaring mee en zal zich als Zakelijk leider inzetten voor Festival Classique.

Samen met Artistiek leider Marieke Hopman, de artistieke raad en het bestuur van Stichting Festival Classique zal Jojanneke de koers en inhoud van Festival Classique in de komende jaren vorm gaan geven.

Jojanneke van de Wetering

“Het is een voorrecht een bijdrage te mogen leveren aan hét klassieke muziekfestival aan zee, dat in de afgelopen jaren haar sporen meer dan verdiend heeft. De gevolgen van COVID-19 doen een uiterst beroep op de flexibiliteit, veerkracht en het inlevingsvermogen van het team en de culturele sector, maar ik ben overtuigd dat we samen met onze partners er in slagen om in 2021 en ook in de jaren daarna onvergetelijke edities neer te zetten”.

Jojanneke is geen onbekende in de wereld van klassieke muziekfestivals. Zij is ook Zakelijk leider van onder andere Delft Chamber Music Festival en het Twentse Stiftfestival.

https://www.festivalclassique.nl/nl/nieuws/2021/1/4/jojanneke-van-de-weetering-zakelijk-leider-festival-classique/