Maak van het NPO Radio 4 Festival een evenement dat bijdraagt aan de profilering en positionering van Radio 4.’ Een opdracht van NPO Radio 4 waar LUSTR wel raad mee weet. En waar we dus ook elk jaar met hart en ziel aan werken.

NPO Radio 4 organiseert jaarlijks het NPO Radio 4 Festival. Tot 2020 was dit het  1-daagse ‘Hart & Ziel Festival’ in TivoliVredenburg, als afsluiter van de uitzendweek van de Hart & Ziel lijst.

In 2020 ging het roer om. Het NPO Radio 4 Festival presenteerde tijdens een volle week een online programma vanuit de gezellige festival-huiskamer in Hilversum. Voor ieder wat wils, LUSTR stelde een programma samen gevuld met prachtige concerten, interessante interviews, mooie programma’s en actieve workshops. Ook werden de presentatoren van NPO Radio 4 in het zonnetje gezet in hun eigen programma met hun favoriete gast. Tijdens deze week was ook de Klassieke Top 400 op NPO Radio 4 te beluisteren. Wij zijn verantwoordelijk voor het concept, de programmering en de productie bij dit mooie festival.

Opdrachtgever

NPO

Aantal personen

1000-4000

Locatie

Online / live