Het jaar waarin we bij LUSTR veel van onze jaarlijks terugkerende projecten weer mogen gaan uitvoeren. Wat te denken van Festival Classique (de 13de editie!) in juni, BonFire Beach Fest het derde weekend van april en De Nationale Kinderherdenking op 4 mei.

Maar 2020 is ook het jaar waarin we aan een aantal nieuwe grote opdrachten mogen beginnen. Zo heropenen we Felix Meritis eind maart, organiseren we op 24 oktober in Den Haag de viering van 75 jaar VN, vieren we in het najaar met de Vrije Academie hun 30-jarig bestaan in Amsterdam en starten we met de voorbereiding van het jubileumjaar ter ere van het 100-jarig bestaan van VBS in 2021.

Daarnaast zijn we ook op Europees vlak bijzonder actief. We zijn dit jaar voor ons internationale project Festivallinks onder anderen te vinden op Gran Canaria, op Corsica, in noord Finland en in Bulgarije aan de Zwarte Zee.

Nieuwsgierig? We houden jullie uiteraard op de hoogte via LinkedIn en onze eigen website. En wil je meer weten, of zie je een mogelijke samenwerking voor je dit jaar of in 2021? Laat het ons weten!